Megyeri Szabolcs kertész blogja

Programok a Lecsós kertben

komment

Közösségi kertekről már esett szó korábban, többen érdeklődtek is, hogy Budapesten hol, merre találnak működő, aktív kertet. Jó hír a leendő közösségi kertészeknek, hogy új, könnyen megközelíthető helyszínen kóstolhatnak bele ebbe hasznos és produktív hobbiba, mert a Corvin sétányon hamarosan újabb kert nyílik! A kezdés időpontjáért és egyéb hasznos tudnivalókért érdemes böngészni a Kortárs Építészeti Központ (KÉK) honlapját, sőt a hírlevelükre feliratkozva első kézből lehet majd értesülni az újdonságokról.

 

Kertészeti és zöld programban pedig a hétvégén sem lesz hiány, a kerti praktikák szerelmeseinek szombaton a Millenárison a helyük, ahol szó esik majd balkonkertészetről, kinti dekorációról és házilag termeszthető fűszernövényekről. A kreatív energiáktól duzzadó kilátogatók pedig vizeshordó-festésben élhetik ki magukat. 

Lecsós kert a Millenárison

Bár a meteorológusok némi esőt helyeztek kilátásba aznapra, ez senkit se tartson vissza attól, hogy május 5-én a Millenárison, a Lecsós kertben képezze magát kert-tanból! 

A szervezők és én magam is szerettel várok mindenkit szombaton, az Európa Napi családi fesztiválon!

 

Kép: innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr734485003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geotextília · http://zoldtetokft.hu/geotextilia 2012.05.04. 21:12:44

Biztosan érdekes lesz, remélem sok minden újat tanulunk kert-tanból. :)

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása