Megyeri Szabolcs kertész blogja

Nyakunkon a Gardenexpo!

Szólj hozzá!

Ha tavasz, ha március, akkor menetrend szerint érkezik az év első, és talán legfontosabb kertészeti témájú szakkiállítása, melyre erősen ajánlott a kilátogatás minden kert-, és növénybarát számára! A háromnapos rendezvény, holnap, azaz 18.-án, pénteken veszi kezdetét!

ge.jpg

A Gardenexpo idén is a teljes kerti spektrumot lefedi, a tematikában megtalálhatóak a kerti bútorok, az árnyékolási technikák és eszközök, a kültéri sütés-főzés, a szabadtéri hűtéstechnika, a mindenféle kerti gépek széles választéka, és természetesen mint mindig, a fókuszban a növények lesznek, a pázsittól a fákig. A programok között megtalálható lesz medencékkel, műfüvekkel, kert-trendekkel kapcsolatos ingyenes tanácsadás, bemutatásra kerülnek olyan érdekes innovációk, mint például az oxyfa, egy speciális metszőolló, vagy a legújabb napkollektorok. A kerttervezésben elmélyülni vágyók több standnál kaphatnak majd praktikus és divatos kerttervezési tippeket és trükköket, de az exkluzív kerti grillek szerelmeseinek is akad majd látnivaló! Külön ki kell emelni, hogy a Gardenexpo-ra megváltott jegyek érvényesek lesznek az Orchidea Ünnep-re is, mely a Gardenexpo társrendezvénye, és ami természetesen számtalan, szebbnél-szebb orchideát ígér a nézőknek!

Kedvcsináló válogatás a korábbi évek kiállítási képeiből:

A standok közötti sétálást és nézelődést érdekes előadásokra is fel lehet majd cserélni, lesz szó orchidea érdekességekről, világító növényekről, virágkötészetről, valamint hadd ajánljam saját előadásaimat is, melyekben többek közt a kompakt díszfákról, a a kertépítés menetéről, és a különleges, szokatlan dísznövényekről, és a sövényekről beszélek majd. 

 

Végül, hogy miért érdemes kilátogatni? Mert a Gardenexpo amellett, hogy remek hétvégi családi program, izgalmas és hasznosítható tudásbázisként is szolgál, kiváló alkalom meglesni a legújabb trendeket, megismerni a legérdekesebb fejlesztéseket!

 

A Gardenexpoval kapcsolatos legfontosabb információk:

 

A Gardenexpo 2016. március18 és 20. között látogatható, naponta 10-18 óráig

 

A Gardenexpora megváltott jegyek érvényesek az azzal egy időben megrendezésre kerülő Orchidea Ünnepre is

 

A Gardenexpo helyszíne a :Papp László Budapest Sportaréna (1143 Budapest, Stefánia út 2.)

 

A jegyárakról és egyéb információkról ITT tájékozódhatnak az érdeklődők, a Gardenexpo hivatalos honlapja pedig ITT érhető el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr878490550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása