Megyeri Szabolcs kertész blogja

Akvapónia update

1 komment

Tekintve, hogy az akvapóniás bejegyzésemnek nagy sikere volt és szakmai körökben is elég sok beszélgetést és vitát generált, utánanéztem, hogy mi a helyzet mostanában Gönczi Péter kertje táján.

 

Mint a Cívishír cikkéből megtudtam, nagyon sokan érdeklődnek az új módszer iránt. Éppen időben ahhoz, hogy tavasszal elkezdhessék kiépíteni saját akvapóniás rendszerüket. Tanácsért pedig nem csak az akvapónia magyar atyjához - vagyis inkább nevelőapjához, mert szülőapja Peley Árpád, 2004-ben már próbálkozott az alternatív kertészkedés ezen módszerének meghonosításával, ám nem járt sikerrel -, hanem a Facebookhoz is fordulhatunk. Ebből egy kis ízelítő, ajánló:

aquaponics.hu

Aquaponics

Aquaponics Association

Aquaponic Gardening

Nemsokára pedig érkezik a magyar nyelvű leírás, amiben Péter és Peley Árpád tapasztalatai és tanácsai olvashatóak. Amint elérhető lesz a közönség számára, hírt adok róla itt és a Facebookon a kertesz.blogon.

Kép:innen

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr283853618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrd [Miki] 2015.10.26. 14:08:26

Szia! Rég óta nem jönnek hírek Péterékről. Kérdezném, hogy nincs-e kedved újra utána nézni, hogy mi újság? Hátha kiderül, hogy mi az oka a nagy hallgatásnak.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása