Megyeri Szabolcs kertész blogja

Gardenexpo 2015 - most!

komment

A lelkesebb kertbarátok már rég tudják, hogy a tavasz első, és egyben az év egyik legfontosabb kertészeti eseménye a nagymúltú Gardenexpo, melyen nem csupán a szűk értelemben vett kertészet a főszereplő, hanem a kilátogatók sok egyéb, a kerti élethez kapcsolódó ötletet, terméket is megcsodálhatnak, begyűjthetnek. A 2015-ös Gardenexpo ma vette kezdetét, ám a pénteki nap hagyományosan kevésbé látogatott, hiszen a többségnek ez munkanap, így érdemes a holnapi és a vasárnapi napokra koncentrálni. 

garden2015logoflekk.jpg

Lássuk először a legfontosabb infókat csokorba gyűjtve. Az idei Gardenexpo március 20. és 22-e között kerül megrendezésre a Papp László Budapest Sportarénában, a rendezvény naponta délelőtt 10 órától délután 18 óráig látogatható. A felnőtt belépő díja 2500 forint, a diákok és nyugdíjasok, valamint a családok kedvezményes belépőjeggyel látogathatják a kiállítást. Az idei kiállítás tematikája több fő témacsoport köré szerveződik, melyek a kerti életmód (kerti- és terasz bútorok, árnyékolási megoldások, bbq és kerti sütés, wellness termékek, teraszfűtés és –hűtés, kültéri játékok), a kerttervezés, kertépítés (kertépítő cégek, kerti és terasz burkolatok, öntözőrendszerek, medencék, kültéri világítás, télikertek, kültéri festékek, kerti építmények, szökőkutak, útmelegítő rendszerek) a hardverek, vagyis a kerti gépek és szerszámok, és természetesen nem maradnak ki a növények sem, melyeket többek közt a teraszra való és a kerti növények képviselnek, plusz a hozzájuk kapcsolódó kaspók, edények, növényvédő szerek, és egyéb praktikus dolgok. A kiállítás külön szekciójának, és egyik fő vonzerejének tekinthető az Orchidea Ünnep, melyen felvonulnak a legjelentősebb hazai és külföldi nemesítők és kereskedők, a látogatók pedig igazi orchideakülönlegességeket csodálhatnak, sőt vásárolhatnak meg!

kert_terasz.jpg

A Gardenexpo szokás szerint nem csupán egy körbejárható kiállítás és vásár, a vendégeket izgalmas előadások is várják, melyek közül itt és most hadd ajánljam az én előadásaimat. Az egyik témám a "A 10 legnépszerűbb növény a kertünkben" lesz, a másik előadásban pedig 2015 növény trendjeiről ejtek jópár szót. Mindkét előadásban az egyszerre szép, átlagon felül dekoratív, ugyanakkor fenntartható és kezelhető kertkialakítás lesz a fókuszban, természetesen a legszebb, legideálisabb, és legdivatosabb növényfajtákkal megtűzdelve. A többi ígéretesen hangzó programért IDE kattintsanak.

Rövid előzetesek az előadásaimról:

 

Ne feledjék tehát, hogy a mostani hétvége a Gardenexpóé, akár szombaton, akár vasárnap látogatnak ki, a kínálat minden téren bőséges lesz, az Orchideaünnep és kiállítás pedig valódi családi programmá varázsolja a kerti kiállítást!

Főbb információk:

Időpont: 2015. március 20-21-22. 

Helyszín:Papp László Budapest Sportaréna

Cím:1143 Budapest, Stefánia út 2. 

Nyitva:Minden nap 10-18 óráig

A Gardenexpo honlapja pedig: ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr687286433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása