Megyeri Szabolcs kertész blogja

Programajánló: Hírös Hét Fesztivál

Szólj hozzá!

A patinás Debreceni Virágkarnevál holnap ugyan véget ér, de a sokszínű városi fesztiválok rajongóinak kínálkozik még egy esély, hogy az augusztus, így a nyár utolsó hetét egy olyan programsorozattal színesítsék, ami a virágokkal, növényekkel is kapcsolatos. Ma veszi kezdetét ugyanis a Kecskeméti Hírös Hét Fesztivál, amelyre ellátogatva a koncertek, a tűzijáték, és az olyan különleges programok, mint a pékverseny mellett a virágoknak is fontos szerep jut.

8512120810034848_hiros_het_plakat2012.jpg

A rendezvénysorozat a mai nappal indul és az események egészen a jövő hét utolsó napjáig folytatódnak. Az első, a növénybarátok szempontjából jelentős program a szerdai Rózsa és Virágkiállítás megnyitó ünnepsége, mely pénteken a Rózsahölgyek III. Nemzetközi Találkozójával folytatódik. Pénteken a beérkezett virágkompozíciók közül hirdetnek győztest, a záró, vasárnapi napon pedig Rózsapezsgő kóstolásra lesz lehetőség. Mindeközben megrendezésre kerül a XV. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítás, és a XIV. Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Fórum is, tehát a bámészkodás mellett szakmai programokon is részt vehetnek, akiket mélyebben érdekelnek a terítékre kerülő témák.

148284.jpgEgy tavalyi virágkompozíció

Jó fesztiválhoz illően a sok program között mindenki találhat kedvére valót, így érdekesnek ígérkezik a babakocsis felvonulás, lesz még gazdaudvar kiállítás, vertcsipke bemutató és ultiverseny is. Az iskolakezdés előtti utolsó napokat tehát akár családdal együtt is Kecskeméten tölthetik, a legkisebbeket többek közt a bábszínház és gyermekkoncertek várják.

93562.jpg

Részletes program: ITT

Képek: innen, innen, innen, és innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr894720043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása