Megyeri Szabolcs kertész blogja

Ki nyer(t) ma?!

komment

Köszönöm az e-maileket és a válaszokat, sokan helyesen tudják, hogy a levendula a Földközi tenger mellékéről származik, ahogy azt a jó öreg Wikipédia is írja :)

A szerencsés nyertesek: Klubecz Anikó, Babinszki Edit és Virágné Fejes Éva. E-mailben megkapták az értesítést és kérem jelezzék, hogy nyereményüket, a Fűszerkert című könyvemet milyen címre postázhatom!

A nyerteseknek gratulálok, aki pedig most nem nyert, az se csüggedjen, mert már készülődik a következő játék! Addig is várom az e-maileket a kertesz.blog@gmail.com-ra, a hozzászólásokat és a likeokat a Facebookon!

Kép:innen

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr944105198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása