Megyeri Szabolcs kertész blogja

Virágok világa - Zugló

Szólj hozzá!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ötlet, amiből szó szerint kivirágzott egy projekt, ami a Virágzó Magyarország nevet kapta. Ennek megvalósulása a Virágzó Zugló mintaprogram.

Aki hallott már az utcafrontszépítő programunkról (sok-sok kéz a levegőben) azért, aki nem, azért nézze meg az összefoglaló kisfilmet!

Ha van valami ötletetek, hogyan lehetne még szebbé tenni az utcafrontokat, vagy megosztanátok tapasztalataitokat az ültetésekkel kapcsolatban, ne tartsátok magatokba! Szívesen veszem a hozzászólásokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr553471123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása