Megyeri Szabolcs kertész blogja

Felvirágoztattuk a 100 éves Liszt Ferenc Iskolát

komment

 A Virágzó Zugló Program csapata június 7-én az idén, fennállásának 100 éves évfordulóját ünneplő Liszt Ferenc Általános Iskolába látogatott. A Hermina úti épület előkertjében tanárok és diákok közösen ültették el a program keretében biztosított virágokat.   

A gyerekzsivajtól is hangos,jó hangulatú ültetésen közel harmincan kertészkedtek együtt..A virágágyások elkészítésében Rátonyi Flóra, a körzet önkormányzati képviselője is segédkezett. 

A közös munka végeztével minden idők legnagyobb zongoraművészének nevét viselő iskola tanulóitól Megyeri Szabolcs programkoordinátor annyit kér, hogy közösen vigyázzanak az elkészült virágágyásokra, ápolják és gondozzák az elültetett növényeket.

Az ültetést követően Salamon Attiláné igazgató asszony megköszönve a résztvevők segítségét, mindenkit megvendégelt egy pohár teára és egy szelet zsíros kenyérre. 

Tekintse meg az eseményről készített képgalériát ►

Tekintse meg az eseményről készített videót ►

  Tudjon meg többet a programról, kattintson a www.viragzozuglo.hu-ra! 

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr163121201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása