Megyeri Szabolcs kertész blogja

Zöldségek, amik emberekre hasonlítanak!

Szólj hozzá!

A zöldségek egészségesek, fogyasztásuk mindig ajánlott, ám kevesen rajonganak értük, főleg a gyerekek közül. Így minden alkalmat meg kell ragadni, mikor a zöldségeket egy kicsit érdekesebb, vonzóbb, viccesebb formában lehet bemutatni, ezzel talán a kisebbek, és a zöldségeket annyira nem kedvelő felnőttek is több kedvet kapnak hozzájuk. Az alábbi képgalériában szereplő emberszerű, vagy éppen állatokra hasonlító zöldségek pont alkalmasak erre a célra, aki pedig már most szereti a mindenféle kiskerti terményeket, egyszerűen csak jót derülhet a furcsa zöldségeken! 

Kattintson a képre a galériáért!

Ráadásként pedig következzen egy kaliforniai paprika, melyben egy másik paprika fejlődött ki, ezt én magam találtam egy vacsora közben a napokban:

Ötlet és képek: Innen és innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr897389604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása