Megyeri Szabolcs kertész blogja

Hegytől hegyig Budapesten

Szólj hozzá!

Valentin napi bejegyzésemben azt tanácsoltam, hogy virág és csoki helyett, vagy inkább mellett, programmal, élménnyel is lepjük meg kedvesünket. Nos, úgy látszik, volt aki megfogadta a tanácsot, legalábbis szeretném azt hinni, hogy az én felvetésem is közrejátszott abban, hogy két hűséges olvasóm a mai napfényes, tél végi napon felkerekedett, és a budapesti fogaskerekűvel felmentek a végállomásig, a Széchenyi-hegyig, majd egy kis kerülővel lesétáltak a Svábhegyig, a híres marcipános cukrászdáig. Mindezt onnan tudom, hogy a kiruccanáson készített képekből nekem is küldtek egy kisebb adagot, melyekért köszönet jár nekik, és engedélyükkel ezeket közzé is teszem. Talán nem felelőtlen elképzelés, hogy ezentúl egyre több hétvége lesz alkalmas az ilyen kisebb túrákra, így remélem olvasóim is kedvet kapnak egy kis kimozduláshoz, a hosszú hideg időszak után azt hiszem ez mindenkire ráfér!

IMGP4223.JPG

IMGP4233.JPG

IMGP4231.JPG

IMGP4247.JPG

IMGP4286.JPG

IMGP4271.JPG

IMGP4282.JPG

IMGP4270.JPG

IMGP4309.JPG

IMGP4288.JPG

IMGP4298.JPG

IMGP4310.JPG

IMGP4315.JPG

A képeket köszönöm még egyszer Bencének és Annának, valamint felhívom a budapestiek figyelmét, hogy a rövid, de látványos túrát akár vasárnap is meg lehet tenni, az időjárás nem lesz akadály!

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr565083932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása