Megyeri Szabolcs kertész blogja

Ültetés a Márgában

Szólj hozzá!

A Virágzó Magyarország nemrég a Down Alapítvány Márga utcai Kiscsoportos Lakóotthon udvarát szépítette meg a lakók segítségével, akik a barátságos családi házat maguk közt csak „Márga” néven emlegetik.

Az otthon lakói korábban is jeleskedtek a kert karbantartásában, erről a szépen gondozott veteményeskert tanúskodott, de a birtok megszépítése eddig váratott magára. A szponzoroknak és segítőknek hála most növények, eszközök, és dolgos kezek is rendelkezésre álltak, így a Márga kiskertje a nap végére új arcot kapott. A munka mellett ismerkedés, közös főzés is volt, és a lakók maguk is kivették részüket az ásásból, cipekedésből, ültetésből. Szavakban úgysem lehet érzékletesen visszaadni a délután történéseit, ezért az alábbi fotósorozat hivatott bizonyítani az esemény jó hangulatát, és a munka eredményét.

36.jpg

Bemelegítő fotózkodás

29.jpg

Ültetés előtti elméleti gyorstalpaló, Athos, a vizsla közreműködésével

33.jpg

Ez már a munka

47.jpg

Először segítséggel...

46.jpg

...aztán önállóan

12.jpg

Ezek kerültek a helyükre...

31.jpg

...így

44.jpg

Meg így

68.jpg

Végeredmény

52.jpg

És a megérdemelt ebéd

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr254621937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása