Megyeri Szabolcs kertész blogja

Csicsergő kert

komment

Ha azt szeretnénk, hogy énekesmadarak népesítsék be kertünket, akkor azért biztosítanunk kell számukra néhány dolgot.

Mint ahogy az emberek, a madarak is a biztonságot és az eleséget akarják maguk számára biztosnak tudni. Az élőhelyet mi magunk teremthetjük meg számukra, néhány jól elhelyezett sommal, babérral és ezek különböző felhasználásával. Kertünkben egy sarkot biztosan háborítatlanul kell hagynunk, hogy a madarak befészkeljenek és biztonságban érezhessék magukat.
A vizet nekünk kell a kertben elhelyezni egy madáritatóban és rendszeresen frissíteni azt. A táplálékuk pedig a különböző kisebb nagyobb rovarok illetve bogarak lehetnek, amiket a kertben hagyott komposzttal tudunk előcsalogatni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr462950383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása