Megyeri Szabolcs kertész blogja

Ásó, kapa, Android

komment

Már korábban is volt rá példa, hogy a kertészkedéssel, hobbikertekkel kapcsolatos Android alkalmazásokat ajánlottam olvasóim figyelmébe, most egy újabb csokorral szeretnék kedveskedni az okostelefonon is kertészkedni vágyók számára.

Elsőként lássunk egy igazán hasznos programot, a Garden Guide-ot, ami kifejezetten a zöldségekkel kapcsolatos teendők terén nyújt hasznos információkat. Többek közt a krumpli, a kukorica, a borsó és a bab ültetésével, gondozásával ismerkedhetünk meg segítségével, tippeket kaphatunk veteményünk gondozásához, például az öntözésről vagy a kártevők elűzéséről. Az alkalmazás angol nyelvű, ingyenes, és elsősorban a kezdő kertészkedőknek ajánlható.

Garden Guide

A Gardenate nevű alkalmazás hasonlít az előzőhöz, talán kissé részletesebb és jobban kidolgozott. Alapvetően egy vetési naptárról van szó, mely megmutatja, hogy mely időszakban milyen zöldségeknek, gyógynövényeknek és gyümölcstermőknek jött el az ültetési ideje, sőt részletes leírást is közöl azokról. A My Garden menüpontban pedig saját kertünkkel kapcsolatos terveinket rögzíthetjük, így egyfajta jegyzetfüzetként, tervezési naplóként is jó szolgálatot tesz a program. A Gardenate is angol nyelven kezelhető, nem ingyenes, de ára mérsékelt, 233 Forint.

Gardenate
 

A HD Garden nem olyan hasznos, mint az előzőleg bemutatott két alkalmazás, ellenben látványos és szórakoztató. Klasszikus keresős játékról van szó, melyben a képen elrejtett tárgyakat kell előbogarásznunk, ami miatt pedig beleillik a sorba, az az, hogy mindezt gyönyörűen megrajzolt kertekben kell tennünk. A címbéli HD arra utal, hogy a látványvilág roppant részletes lesz, amiben nem is kell csalódnunk, élvezet nézegetni, csodálni a rajzokat és keresgélni az elrejtett dolgokat. A HD Garden ára 216 Forint, ami tekintve rövidségét és könnyűségét pont megfelelő.

HD Garden

Utolsóként pedig következzen egy apró programocska, a Flower Garden. Aki a virágot szereti, az egyfelől rossz ember ugye nem lehet, másfelől kedvelni fogja ezt az alkalmazást. A Flower Garden a telefon főképernyőjére virágcserepeket telepít, melyekben aztán különböző virágok fognak növekedni, kinyílni, így varázsolva kertecskét telefonunkra. Az alkalmazás ingyenes.

Flower Garden

Képek:innen, innen, innen és innen

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr74312793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása