Megyeri Szabolcs kertész blogja

A Virágzó Zugló vajon mi?

komment

Sokszor hangoztatom posztjaimban, hogy az utcafrontszépítés, közterület-rendezés elkötelezett híve, mi több aktív résztvevője vagyok, de mindeddig nem adtam számot ezen fórumon arról, hogy pontosan mit is teszek, miben veszek részt a szebb környezet megteremtése érdekében. Így most az alábbi kétperces videóban hallgathatják meg a hozzám hasonlóan harmonikusabb élettérre vágyók, hogy mi is az a Virágzó Zugló program, mely a vázolt céloknak igyekszik eleget tenni.

További információ ITT, bátran lájkolható facebook oldal pedig ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr704764988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

en52hw 2012.09.11. 12:16:03

Lehetne egy Virágzó Zuglói Közterekért is indítani egy programot? :-)

Minden nap a a Nagy Lajos /Erzsébet Királyné sarkán csodálom meg a 32es buszmegállóból a kereszteződést és jövök rá, hogy mennyivel szebben is kinézhetne némi zölddel a sok aszfalt helyett.
Arról nem is beszélek, hogy a buszmegálló környéke mennyivel igényesebb lenne, ha nem töredezett aszfalt darabokon kellene átvágni a buszmegállóba.
Ahogy látom az ablakládékban a környéken a virágokat, szerintem ilyenre is lenne igény. És lelkes emberek is lennének a projekthez.

Megyeri Szabolcs 2012.09.11. 17:16:26

Kedves Érdeklődő!

Ez esetben pályázza meg a programot!

viragzozuglo.hu/hu/szoveg/kapcsolatjelentkezes/3

Ha további segítségre lenne szüksége az oldalon található telefonszámon kereshet.

Kertbaráti Üdv: Szabolcs

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása