Megyeri Szabolcs kertész blogja

Zöldségeket beszélni!

Szólj hozzá!

Már többször kezdtem azzal a mondanivalómat, hogy nem szokásom programajánlóval jelentkezni, de be kell látnom, hogy a tavasz beköszöntével egyre több érdekes kerti, vagy zöld témájú esemény zajlik, melyekről szinte kötelező beszámolni, hiszen a városi, kerttel nem rendelkező lakosoknak nagyon is fontosak lehetnek az ilyen alkalmak. Így most is egy ajánló következik, ám ezúttal nem egy szokványos előadásról, vásárról, vagy közös ültetésről lesz szó, hanem egy, a maga nemében valóban egyedülálló dologról, ami egyaránt érdekelheti a növények, és az irodalmi alkotások barátait. Ma este fél hétkor, a nyolcadik kerületi Leonardo közösségi kertben egy rendhagyó irodalomóra kerül megrendezésre, melynek fókuszában - mi más - a növények lesznek. Az egyedi élményre vágyó művészlelkű hobbikertészek tréfás és komoly gondolatokat hallhatnak kertekről, kertészekről, zöldségekről, szerszámokról, szóval mindenről, ami az otthoni növényekkel kapcsolatos. Mivel ilyen alkalomból ez lesz az első, ezért részletesebben nem tudok számot adni a várható fejleményekről, azonban aki a szép szavakat és a zöldségeket együtt is szereti, semmiképp ne hagyja ki a lehetőséget!

600_flyer_04_15.jpg

Facebook esemény ITT, a szervezők honlapja ITT, térkép pedig ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr285247385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása