Megyeri Szabolcs kertész blogja

Amikor a növények visszaveszik az uralmat...

3 komment

Nemrégiben láttam egy érdekes dokumentumfilmet, ami arról szólt, hogy ha az emberiség hirtelen eltűnne, mennyi idő elteltével foglalná vissza a flóra a bolygót? (Akit érdekel, ITT megnézheti az előzetesét) Ehhez kapcsolódóan szedtem össze pár érdekes fotót, mely a gyakorlatban is megmutatja, hogy a Föld urai nem feltétlenül mi emberek vagyunk (többek közt a rovarok is leköröznek minket sok tekintetben), de talán még a dobogóra sem férünk, fel, hiszen a növények, ha lehetőségük van rá, villámgyorsan visszaszerzik az életterüket. Az alábbi galériában erre láthatnak példákat, a ráadás pedig egy kis játék, az egyik kép ugyanis egész biztosan szerkesztett, vagyis manipulált, vajon megtalálja-e, melyik az? 

 A képre kattintva galéria nyílik! 

 

Tippeljen melyik kép nem igazi, a választ a kommentek közt később megadom!

Képek: innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, innen, és innen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr177696538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.08.11. 17:55:30

Na, és melyik a kamu?

Flashy7 2015.08.13. 16:47:22

a zongora eléggé úgy néz ki, mint amit elfűrészeltek...

1kutya 2018.08.02. 20:08:36

a zöld alagutas, az "épített". mit nyertem? :)

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása