Megyeri Szabolcs kertész blogja

Karácsonyfa variációk

Szólj hozzá!

A karácsony nem egyformán hoz lázba mindenkit, van akinél hatalmas családi ünnep, míg másoknál a szenteste is csak egy este a sok közül. A közös pont általában maga a karácsonyfa, amit általában még az is állít, akit az ünnep egyébként annyira nem villanyoz fel. A karácsonyi fenyő sokféle lehet, élő, dézsás, vágott, nordmann, luc, ezüst, vagy éppen plasztik műfa, de ezek még mindig csak a konvencionális darabok, az igazán extra fák, vagy mondjuk inkább fapótlékok ezeken túl kezdődnek. Amennyiben tehát valaki igazán különleges, a megszokottól eltérő karácsonyi fenyőt szeretne, vagy éppen elkésett a vásárlással, és nem maradt más választása, mint egy sajátkezűleg összeütött fa megalkotása (melyet aztán elő lehet adni, mint extravagáns, trendi műfát), gyorsan nyissa meg az alábbi galériát, hogy remek ötletek közül mazsolázhasson!

Kattintsanak a képre, galéria nyílik!

Képek és ötletek: inneninneninneninnen, és innen.

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr487004665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása