Megyeri Szabolcs kertész blogja

Szigeti mese

Szólj hozzá! · 1 trackback

Mikor budapesti zöldfelületről, természetes zugról beszélünk, rögtön a Margitsziget ugrik be mindenkinek (esetleg a Városliget, de a Duna miatt előbbi kedveltebb), mondhatjuk tehát, hogy a Margitsziget elcsépelt hely, mindenki ismeri, mindenki volt ott, mindenkinek van róla pár fotója. De nem olyanok, mint amiket én kaptam frissen és forrón ma! Olvasóm a sziget ritkábban látogatott Árpád híd felőli csücskén járt és fényképezett, ahova kevesen jutnak el, mert általában a belváros felé eső zenélő szökőkút, vagy valamelyik kicsit beljebb lévő fagyis, netán a Palatinus a cél, pedig itt is van látnivaló, sőt, még milyen. A kis japánkert szerintem egyébént is a Margitsziget ékszerdoboza, a borongós téli időszakban pedig egészen meseszerű külsőt ölt, már csak Piroskát, a farkast, vagy egynéhány törpét kell ideképzelni, és úgy érezhetjük, hogy a Grimm testvérek világában járunk. Kapjanak kedvet az alábbi fotóktól egy hétvégi sétára, akár süt a nap, akár havazik, különleges élményben lehet részük!

IMGP4096.JPG

IMGP4078.JPG

IMGP4085.JPG

IMGP4084.JPG

IMGP4107.JPG

IMGP4091.JPG

IMGP4114.JPG

IMGP4080.JPG

IMGP4101.JPG

IMGP4118.JPG

A képeket köszönöm Péternek!

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr745013921

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.14. 12:13:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása