Megyeri Szabolcs kertész blogja

Gerillakertészek akcióban

komment

Lassan el kell gondolkodnom azon, hogy külön rovatot szenteljek a gerillakertészet témájának, hiszen annyiszor foglalkoztam már a kérdéskörrel, hogy jelentős számú anyag gyűlt össze. Olvasóim talán emlékeznek még a Blaha Lujza téri gerillakertész akcióra, melynek bemutatásával kissé felkorbácsolódtak a kedélyek. Az akció szervezői a poszt megjelenése után jelentkeztek, válaszlevelüket közzé is tettem. Most újabb levelet kaptam tőlük, jobban mondva egy videót, mely magát az akciót mutatja be, a hangulatos kisfilmet alant indíthatják el. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy nemrégiben készült rádiós interjúban pont erről a témáról (is) kérdeztek, így nem írott formában, hanem szóban reagálhatok most még egyszer a jelenségre, ezt a második videó elindításával hallgathatják meg.

Továbbra is szeretném, ha beszélgetnénk, eszmét cserélnénk a gerillakertészet áldásos és hátrányos hatásairól, lehetséges alternatíváiról, ezért örömmel veszem olvasóim kommentjeit, megjegyzéseit a témában!

Az akciót megörökítő videóért köszönet Gárdosi Viviennek, csoportjukról továbi információk ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr964859571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása