Megyeri Szabolcs kertész blogja

Olimpikon a Virágzó Zuglóért

komment

A londoni Olimpia történései lekötik mostanában a sportbarátokat és sportért kevésbé rajongókat is, hiszen nem minden évben kerül sor ilyen rangos versengésre, ráadásul sok hazai versenyzőnek és csapatnak lehet drukkolni, ellentétben például a szintén idei futball EB-vel. Az Olimpia természetesen igen messze áll a kertészettől, most mégis ehhez kapcsolódik a bejegyzésem, ugyanis Szász Emese tegnapelőtti kiesése arra indított, hogy mint zuglói a zuglóinak kifejezzem gratulációmat az eddigi szép eredményekért, és a világba kiáltsam, hogy érem nélkül is büszkék vagyunk rá. És nem csak ezért, hanem a párbajtőrőző növényszeretetéért, közösségi munkájáért is. Aki tovább olvas, megtudhatja miről beszélek.

DSC00511.JPG

Még az Olimpia kezdete előtt nem sokkal zajlott egy utcafrontszépítő akció, melyben Szász Emese is szerepet vállalt. A Virágzó Zugló Program közterületszépítő sorozatának egyik állomása volt az olimpikon lakhelyének utcafronti felvirágoztatása, Emese aktív részvételével, mint az a képeken is látható. Ezek az akciók nem csupán pr-fogások, arra szeretnénk ösztönözni velük a kerületi lakosokat, hogy a városrész képét minél zöldebbé, élettelibbé és élhetőbbé varázsoljuk, ebben a folyamatban pedig felbecsülhetetlen szerepe van egy olyan sportolónak, példaképnek, mint ő. Hozzáteszem, hogy a közel egész napos munka a felkészülési időszak kellős közepén zajlott, így a párbajtőröző vállalása különösen értékes és értékelendő. Ezúton is szeretném neki még egyszer megköszönni a segítséget, melynek eredményét az alábbiakban láthatják. 

DSC00422.JPG

A kiinduló állapot

DSC03353.JPG

Az előkészítési fázis

DSC03395 másolata.JPG

Tőr helyett ásó

DSC03405.JPG

Egy kis segítség

DSC00513.JPG

Az eredmény távolabbról...

DSC00512.JPG

...és közelebbről

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr454689357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása