Megyeri Szabolcs kertész blogja

Rajna rózsái

Szólj hozzá!

Az olvasói levelek mindig örömmel töltenek el, a megválaszolandó kérdések is jól esnek, ám az az igazi, mikor valamilyen érdekességet, történetet, képet kapok. Virágot a virágnak, tartja a mondás, ami most megfordult, ugyanis virágokat kaptam Virágtól. Virág Németországban él, a Rajna-vidéken, és egy fotósorozatot küldött a helyi rózsa és levendulaállományról, ami elmondása szerint az egész tartományra jellemző, vagyis az illatos, színes virágok arrafelé a helyi látkép szerves részét képezik. Ilyenkor kicsit irigykedem, mert ugyan szépen rendezett közterületi ágyások nálunk is vannak, de jó lenne egyszer odáig jutni, hogy Budapestnek, vagy valamelyik tájegységünknek is meglegyen a saját egyedi virág-arculata. Addig is csodáljuk a pfalzi állapotokat, és még egyszer köszönet Virágnak a virágokért!

004.JPG

005.JPG

008.JPG

009.JPG

010.JPG

151.JPG

154.JPG

014.JPG

007.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr164650467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása