Megyeri Szabolcs kertész blogja

Kint jártunk a Nyárbúcsúztató Vigalmon

Szólj hozzá!

Augusztus 27-én a Cserepesház melletti parkban került megrendezésre a hagyományos zuglói Nyárbúcsúztató Vigalom. A rendezvény főszervezője a Cserepesház, kiemelt támogatója a Zuglói Önkormányzat volt. Az immár tizenötödik alkalommal megrendezett eseményre az idei évben is több ezer érdeklődő látogatott ki.

 

A színes gyermek- és családi programok mellett a pavilonokba kitelepülő intézmények és szervezetek között az idei évben felkérést kapott a bemutatkozásra a Virágzó Zugló Program stábja is.

Standunkat a Borhy Kertészet és a DecoStones munkatársai lélegzetelállító virágzó szigetté varázsolták, ahol az érdeklődők felvilágosítást kaptak a program működéséről és a csatlakozás feltételeiről, a standon kihelyezett jelentkezési lapok kitöltésével, pedig közvetlen lehetőség nyílt, hogy az érdeklődők bekapcsolódhassanak a programba.

 

A nap folyamán pavilonunkat rengetegen keresték fel, sokan csatlakoztak a programhoz. Ezúton is köszönjük a rendezvényre kilátogató lelkes kertbarátoknak, hogy felkeresték standunkat!

Legközelebb a Virágzó Zugló Program csapatával a szeptember 24-én megrendezésre kerülő IV. Zuglói Káposzta- és Borfesztiválon találkozhatnak, látogassanak ki a Mogyoródi úti sportpályára és keressék fel ismét a Virágzó Zugló pavilonját! 

 

Tekintse meg az eseményről készített videót ►

   Tudjon meg többet a programról, kattintson a www.viragzozuglo.hu-ra! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kertesz.blog.hu/api/trackback/id/tr53198615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Megyeri Szabolcs kertész blogja

A kertész blog küldetése, hogy világosan lássuk: Zölden élni nem bonyolult dolog, lehet egyszerűen is. Szeretném a kertészkedést számodra közel hozni, felhasználóbaráttá alakítani, fogyaszthatóan tálalni. Azért, hogy kertünkben mesék és szerelmek szövődjenek.


A szerző elérhetőségei: megyeriszabolcskerteszete.hu


Kövessen Facebookon

Kertész TV

süti beállítások módosítása